S'ha acabat ofrenar

"Al llarg d'aquest llarguíssim mandat del PP, els ciutadans del País Valencià han perdut l'oportunitat de construir un model institucional socialment responsable i, sobretot, han desconnectat de la pròpia identitat"

El País Valencià ha estat un desastre. Tots aquests anys de govern del PP s'han basat en la depredació colonial del territori, amb tota mena del voltors que han sobrevolat un dels racons més privilegiats del Mediterrani per esquarterar-lo i engolir-lo. L'actual president de les Corts, Enric Morera, ho explicava, clar i valencià, en una entrevista recent: "La gestió del PP ha provocat l'empobriment del poble valencià". Ha estat realment així. Als valencians no els ha quedat res, passada la festa. Només un daltabaix econòmic i moral.

El fet és que al llarg d'aquest llarguíssim mandat del PP, els ciutadans del País Valencià han perdut l'oportunitat de construir un model institucional socialment responsable i, sobretot, han desconnectat de la pròpia identitat, que vol dir del futur com a país. Provincianitzar-se surt caríssim, encara que alguns hagin intentat amagar la factura que deixaven.

A Catalunya han passat moltes coses, i algunes d'elles força semblants. Però, políticament, mai no s'ha arribat a imposar l'objectiu provincial. Per tot plegat, aquest nou País Valencià és una realitat apassionant.
Comentaris

envia el comentari