La por paralitza Ciutadans

"Albert Rivera viu instal·lat en el pànic a què es puguin repetir les eleccions i el seu partit quedi esborrat pel vot útil al PP combinat amb un sistema electoral que li va en contra"

Ciutadans ha envellit de cop. Millor dit, de sobte li han aparegut les marques de la vella política, les taques indissimulables que va deixar la transició al sistema de partits del 78. El partit de les tertúlies, dels candidats bufonets i el somriure telegènic s'ha convertit en un afegit decoratiu a allò de sempre: La baralla per les quotes en el repartiment del poder madrileny.

Els quaranta diputats de Ciutadans no poden forçar res, ni tenen capacitat per decantar cap majoria. Però, a més, Albert Rivera viu instal·lat en el pànic a què es puguin repetir les eleccions i el seu partit quedi esborrat pel vot útil al PP combinat amb un sistema electoral que li va en contra. A Rivera se li comencen a marcar les arrugues de Rosa Díez, fundadora i enterradora d'unes sigles -UPyD- que mai no recordarà ningú.

Ciutadans porta impresa a la cara la por al destí del CDS, el partidet sense ideologia que havia de servir per decantar grans majories i es va quedar en petita anècdota de quatre espavilats que es pensaven que farien el negoci de la vida. Rivera només pot esperar, fer el que li diguin i pregar perquè l'invent li duri almenys una legislatura sencera. 
Comentaris

envia el comentari