[Possible] Inventari de danys

"A l'ANC hi ha una batalla interna brutal entre els sectors més independents i els més arrenglerats amb els partits, que, a la seva vegada, també estan dividits"

Convergència està a punt d'esclatar, amb diversos sectors enfrontats que competeixen entre si per una successió que potser no serà imminent, però sí pròxima. La CUP està destrossada, amb un sector derrotat que busca la millor sortida possible i una facció oficial que ha encongit el seu espai fins a ressituar-lo en el punt de partida: L'extrema esquerra antiinstitucional. ERC, els més sencers, haurà de resistir una ofensiva fortíssima per reeditar Junts pel Sí, una opció que Junqueras no vol ni escoltar. En aquest sentit, s'acosta un escenari molt semblant al post 9N, amb el desgast que pot comportar.

A l'ANC hi ha una batalla interna brutal entre els sectors més independents i els més arrenglerats amb els partits, que, a la seva vegada, també estan dividits. Sigui com sigui, l'Assemblea haurà de suportar -com a mínim- una precampanya en plena guerra civil interna del catalanisme polític. A Òmnium no li anirà gaire millor. Súmate ja és vist per CDC com una pura extensió d'ERC, i així analitzen els moviments tàctics d'aquest dijous, amb oferta a la CUP inclosa.

I queda la gent. Tota la gent que s'ha mobilitzat al llarg d'aquests anys, que s'ha il·lusionat amb un objectiu refotudament possible. Amb eleccions o sense, prou frivolitat. Prou estupidesa.
Comentaris

envia el comentari