Ciutadans bloqueja Madrid

"Ara Mariano Rajoy també és un president en funcions. La diferència és que Artur Mas és més a prop de poder formar un govern conformat, precisament, per alguna de les forces que li poden prendre la cartera al PP"

La veritat és que tenia la seva gràcia veure la cara desencaixada d'Inés Arrimadas advertint, des del plató de La Sexta, contra el paper estratègic que han adquirit els 8 diputats de Democràcia i Llibertat i, molt especialment, els 9 escons de què disposa ERC. Perquè, al capdavall, és el partit d'Albert Rivera el que ha provocat en transvassament de vots que ha deixat el PP a anys llum de la investidura de Mariano Rajoy.

Aquell llunyà Manifest del Taxidermista, amb Boadella i amics, engreixat incansablement des dels poders reals, ha acabat devorant el règim que pretenia defensar. Ara els seus 40 diputats serviran de ben poc contra l'impacte de la idea d'un referèndum acordat a Catalunya, condició indispensable d'ERC i argument de conveniència de Podemos per aconseguir la victòria a Catalunya.

Ara Mariano Rajoy també és un president en funcions. La diferència és que Artur Mas és més a prop de poder formar un govern conformat, precisament, per alguna de les forces que li poden prendre la cartera al PP. Al final, com dèiem, el 20-D ha tingut la seva gràcia.
Comentaris

envia el comentari