Mitja CUP

"Tot indica que el sector més dur -representat per Endavant- s'ha anat quedant aïllat a mesura que es feia evident que el lideratge d'Artur Mas era vital per tirar endavant el procés independentista"

Tot indica que mitja CUP no serà suficient per aturar un procés que ha estat impulsat des d'una amplíssima base popular. En aquesta fase de la negociació, les tensions internes dels cupaires estan aflorant amb una claredat que fins ara s'havia intentat ocultar amb un cert èxit i queda al descobert que, com ha passat en d'altres circumstàncies històriques d'aquest país, de vegades cal prioritzar alguns objectius immediats per sobre d'una llunyana revolució.

D'aquí a poc temps, els mitjans de comunicació sabrem analitzar correctament el què ha passat a l'interior de la CUP al llarg d'aquests dos mesos. De moment, tot indica que el sector més dur -representat per Endavant- s'ha anat quedant aïllat a mesura que es feia evident que el lideratge d'Artur Mas era vital per tirar endavant el procés independentista. Però el més important no és el que puguem explicar ara els periodistes sobre la CUP, sinó el que d'aquí a uns anys interpretin els historiadors respecte a Catalunya. Això és el que valdrà.

S'obre l'esperança i aquest impuls ja serà molt difícil d'aturar. La CUP, com deien ells mateixos en campanya, no fallarà. O, almenys, mitja CUP està en camí d'aconseguir-jo. Ja és molt. De fet, ho és gairebé tot.
Comentaris

envia el comentari