El FLA, via rectal

"Cristóbal Montoro ha pres com a ostatges el conjunt dels farmacèutics catalans i els ha explicat el finançament autonòmic de manera pràctica i senzilla: El FLA vol dir que els diners dels medicaments els tenen ells i que els deixen anar quan els passa per allà"

Probablement el col·lectiu polític més desgraciat d'aquest país és el dels farmacèutics espanyolistes. Aquesta pobra gent ha descobert, de cop, què és el Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) i com el fa servir com a xantatge el govern de Madrid. Cristóbal Montoro ha pres com a ostatges el conjunt dels farmacèutics catalans i els ha explicat el finançament autonòmic de manera pràctica i senzilla: El FLA vol dir que els diners dels medicaments els tenen ells i que els deixen anar quan els passa per allà. I a qui no li agradi aquest supositori fiscal que convenci els dos milions de separatistes que votin Albert Rivera, que és el més recomanat a la Sexta.

La prepotència de Montoro i Sáenz de Santamaría, per tant, s'ha convertit en la millor campanya de divulgació dels arguments de l'independentisme. Fins el punt que el sofert farmacèutic espanyolista deu estar a poques setmanes d'exigir que organitzin l'Agència Tributària Catalana amb urgència, abans que el banc li embargui les aspirines. 

Ja sé que aquesta actitud del govern del PP té rendiment electoral fora de Catalunya i que només volen conservar les poltrones quatre anys més, sense que els importin un rave els farmacèutics catalans, ni tan sols els més espanyolistes d'entre ells. Però, què volen que els digui, a mi em fa cosa que algú es faci independentista via rectal.
Comentaris

envia el comentari