Mariñas no està sol

"L'Exèrcit Islàmic i Junts pel Sí/CUP són el mal absolut, des del punt de vista que projecta el PP"

Semblava una ocurrència d'un pobre imbècil, però no ho era. L'equiparació entre el terrorisme ghijadista i l'independentisme català va injectar-se a l'opinió pública espanyola, aquest dissabte, a través dels platós freaks de Tele 5 però, dos dies més tard, ja havia adquirit la respectabilitat d'una posició de govern de mans -i veu- d'Alfonso Alonso, ministre de Sanitat i un dels pesos pesants del PP madrielny.

L'Exèrcit Islàmic i Junts pel Sí/CUP són el mal absolut, des del punt de vista que projecta el PP. Òbviament, no poden dir que comparteixin objectius finals ni mètodes de combat, però sí que els atribueixen per igual una posició ideològica irracional, embogida. I, esclar, si no hi ha base racional, no hi ha res a negociar.

Com és evident, el PP sap de sobres què és i quines són les raons de l'independentisme català. El que passa és que necessita negar-li qualsevol legitimitat. I per això utilitza l'equiparació amb el terrorisme islamista davant la seva opinió pública. En definitiva, estem davant d'un entramat polític que pensa que els seus ciutadans són estúpids i que els poden utilitzar il·limitadament per als seus interessos polítics i la seva perpetuació dins del poder de l'estat. No tenen límits ètics, no tenen ideologia, no tenen responsabilitat davant la ciutadania... Només tenen necessitats de grup.
Comentaris

envia el comentari