Allez, Barça!

"Els mitjans de Madrid s'escandalitzen fins a la histèria per un comentari del primer ministre francès -Manuel Valls és catalanoparlant i, per tant, sospitós- en el sentit que el Barça podria jugar a la lliga francesa: "Després de tot, el Mònaco hi juga, per tant...""

Fa un parell d'anys, l'estiu de 2013, Artur Mas va viatjar a París. Va ser un desplaçament molt comentat per la premsa de Madrid, que va destacar que, segons la seva tesi, el president català no havia aconseguit reunir-se amb cap membre del govern francès. El ministre Margallo va expressar una gran satisfacció per aquest suposat menyspreu de la República Francesa a Artur Mas i es va permetre el luxe d'aconsellar-li, públicament, que "la pròxima vegada es posi en contacte amb Exteriors".

Dos anys més tard, els mateixos mitjans de Madrid s'escandalitzen fins a la histèria per un comentari del primer ministre francès -Manuel Valls és catalanoparlant i, per tant, sospitós- en el sentit que el Barça podria jugar a la lliga francesa: "Després de tot, el Mònaco hi juga, per tant..." Aquesta vegada a Espanya ja no riu ningú i Margallo no ha aparegut per enlloc.

És més, potser algú a Madrid farà una mica de memòria i recordarà amb qui es va reunir Artur Mas en aquella primera visita que els va fer tanta gràcia. Perquè qui sí va estar molt interessat en parlar amb el president català va ser Guillaume Pepy, president de la SNCF, la companyia que explota els ferrocarrils francesos. Han passat dos anys. I no sé si a Renfe encara els queda gaire per riure.
Comentaris

envia el comentari