Partit dels Socialistes de la Hispanitat

"El que queda del socialisme català, amb Carme Chacón de cartell electoral, ja és poca cosa més que un nucli de suport territorial al PSOE"

El PSC tenia l'oportunitat d'apartar-se discretament de Societat Civil Catalana (SCC) un cop demostrat -de moment, periodísticament; aviat, judicialment- que el seu president i gran part de l'entorn que va crear l'entitat són activistes ultres capaços d'amenaçar i insultar. I no. El PSC, gairebé militarment, ha tornat a donar suport a SCC assistint a l'acte amb el qual commemoraven el Dia de la Hispanitat en un teatre de Barcelona. D'aquesta manera, ara sí, els socialistes catalans assumeixen una connexió explícita amb l'espanyolisme d'extrema dreta. Ells sabran.


El que queda del socialisme català, amb Carme Chacón de cartell electoral, ja és poca cosa més que un nucli de suport territorial al PSOE, sense projecte polític. El PSOE, des de la Transició, ha assumit la funció de partit dinàstic, un dels dos puntals d'una democràcia de baixa qualitat i molt orientada al capitalisme d'amics. Òbviament, ni aquest partit ni la seva marca regional no plantegen ni volen plantejar cap mena de projecte polític per a Catalunya. Res que no sigui mantenir com sigui el que hi ha ara.

Per això l'última ocurrència del PSOE, la reforma de la Constitució del 78, no va ni un mil·límetre més enllà de l'"apoyaré" de Zapatero. En fi que, si depengués del PSC, el futur de Catalunya seria el que tenen al cap els assistents a la Hispanitat de Societat Civil Catalana.
Comentaris

envia el comentari