Del 47'74 al 59'19

"A les places dels ajuntaments catalans s'hi ha aplegat des del que significa Ada Colau fins al que representa Ramon Espadaler, passant pel suport explícit dels dos grans sindicats"

L'estupidesa política i la supèrbia nacional del règim de Madrid ha convertit l'extraordinari 47'74 per cent de l'independentisme de les eleccions del 27-S en un aclaparador 59'19 per cent del conjunt del sobiranisme. A les places dels ajuntaments catalans s'hi ha aplegat des del que significa Ada Colau fins al que representa Ramon Espadaler, passant pel suport explícit dels dos grans sindicats. Fora de la majoria només hi queden uns envellidíssims PP i PSC amb el seu lifting mediàtic: Albert Rivera.

El resultat és que el sistema del 78 ja no pot ocultar que s'hi oposa un seixanta per cent de la població catalana. Una majoria que s'expressa a través de les urnes, però també a partir d'una fortíssima mobilització al carrer. L'immobilisme de Madrid ha expulsat la majoria de les forces polítiques i socials d'aquest país, en una estratègia de resistència orientada, exclusivament, a la contenció.

A hores d'ara ja l'únic dubte és quant de temps resistirà la carcassa buida del règim de la transició a Catalunya. La Sexta no arregla l'estupidesa.
Comentaris

envia el comentari