Una societat gens civil

"S'han passat les eleccions empastifant de propaganda caríssima els principals diaris de Barcelona i, just l'endemà del 27-S, es carreguen el seu principal portaveu sense donar la més mínima explicació del perquè"

Dissimulant, amb un comunicat discret que titulen "Renovació de la Junta directiva de SCC", agraïnt-li els serveis prestats... Societat Civil Catalana s'ha desempallegat de Josep Ramon Bosch amb el seu estil de sempre, obscur i al·lèrgic a la democràcia. S'han passat les eleccions empastifant de propaganda caríssima els principals diaris de Barcelona i, just l'endemà del 27-S, es carreguen el seu principal portaveu sense donar la més mínima explicació del perquè.

El fet és que Josep Ramon Bosch té diligències obertes per insults i amenaces en un jutjat de Manresa, a més d'una nodrida col·lecció de videos franquistes, feixistes i nazis amb la pròpia veu en off. I això ni tan sols és la primera vegada que es denuncia públicament, era una dada coneguda i reconeguda que Bosch havia assistit a una commemoració del 18 de juliol convocada per la Fundació Francisco Franco l'any 2013. Totes aquestes dades eren del domini públic. Tot els ha relliscat.

En definitiva, la sortida discreta de Josep Ramon Bosch demostra dues coses. Una, que SCC és una organització que té un component ultra indiscutible. I dos, que no estan disposats a rectificar. Per cert, Joaquim Coll es manté de vicepresident, com si res. I suposem que continuarà passejant-se per les tertúlies donant moltes lliçons i zero explicacions. En fi, tota la solidaritat amb els unionistes demòcrates.


Comentaris

envia el comentari