Madrid inventa els independentistes que no ho són

"Si els independentistes no ho són realment, estaríem davant un episodi més -una mica pujat de to, però assumible- de l'eterna estratègia del peix al cove"

Comença a obrir-se pas entre els mitjans de comunicació de Madrid una curiosa teoria que té per objectiu deslegitimar una possible victòria de l'independentisme. Essencialment, la tesi és que l'increment del suport a la independència ve de sectors socials que no volen realment la creació d'una República Catalana sinó, només, proporcionar als partits catalans una millor posició negociadora de cara a una hipotètica reforma de l'estat.

Aquesta teoria té la virtut essencial de què proporcionaria una explicació més o menys plausible a la desorientadíssima opinió pública espanyola en el cas que les llistes independentistes aconsegueixin una victòria incontestable. Si els independentistes no ho són realment, estaríem davant un episodi més -una mica pujat de to, però assumible- de l'eterna estratègia del peix al cove. Els catalans simulen ser independentistes, però només volen més diners. El de sempre.

O sigui que torna el català garrepa i retorçat després d'un temps instal·lats en el català estúpid i alienat per un polític que té una tele i un compte a Suïssa. Corrien el risc d'haver de canviar tots els acudits..
Comentaris

envia el comentari