Sopena enfurismat

"Aquest Sopena crepuscular descriu amb precisió la decrepitud del règim de Madrid"

Aquests dies Enric Sopena està embogit. Ell, que s'autoanomena "progressista", insulta els independistes (sic) considerant-los "imbècils" perquè no obeeixen ni es resignen al règim del 78. Seguint un costum ben curiós -i exclusiu- del periodisme madrileny, cita el president de la Generalitat com a "Arturito" a qui li diu "atención al CUP" (sic). Sopena expressa perfectament l'estat d'ànim de les elits que viuen i extrauen a Madrid.

Enric Sopena és un dels treballadors del PSOE amb més antinguitat a la plantilla. No ha pretès mai ser periodista, tot i que sempre ha tingut càrrecs als mitjans de comunicació. Més aviat la seva feina ha estat impedir que els periodistes de les seves redaccions es desviessin de l'objectiu de mantenir el PSOE i el PSC amb les màximes quotes de poder possible. No sap català, però ha dirigit mitjans importants en aquesta llengua. No sap muntar un vídeo, però li agrada recordar que, des de TVE, va guanyar el referèndum de l'OTAN a Felipe González. No perdona, però és catòlic.

Aquest Sopena crepuscular descriu amb precisió la decrepitud del règim de Madrid
. I, sobretot, la immensa esperança que s'obre el dia 27 per a un país creat des de la democràcia on un personatge com Enric Sopena no sigui possible.
Comentaris

envia el comentari