Lliure i obert

"A El Món partim de la gratuïtat absoluta i de la màxima llibertat per compartir. No demanem als lectors res més que confiança"

M'agrada ser periodista. No sempre ha estat així, en aquest ofici tothom s'ha plantejat deixar-ho córrer més d'una vegada. Però, si se'm permet la confessió personal, per primer cop en trenta anys llargs estic convençut que el projecte pel qual treballo avança cap a la màxima quantitat possible de periodisme. Per això el disseny empresarial d'El Món està orientat, justament, a fer sostenible la informació i l'anàlisi.

Però també hem pres una opció diferent a l'hora de distribuir els continguts. A diferència de la majoria dels altres mitjans, a El Món partim de la gratuïtat absoluta i de la màxima llibertat per compartir. No demanem als lectors res més que confiança. Al contrari, els oferim tots els continguts sense limitacions de cap mena. La xarxa no és compartimentable.

I, a partir d'aquí, som els periodistes d'aquesta casa els que ens hem de guanyar la credibilitat d'una de les opinions públiques més exigents del món. Tenim molta feina. Gràcies per ser-hi.
Comentaris

envia el comentari