Sí, es pot

"La llista conjunta farà viable la implicació de noms importants de la societat civil que podran combinar-se amb els principals dirigents de CDC i ERC"

No han fet el millor acord possible, sinó que han fet possible el millor acord. La llista conjunta farà viable la implicació de noms importants de la societat civil que podran combinar-se amb els principals dirigents de CDC i ERC. De fet, no hi havia cap raó convincent per prescindir d'Oriol Junqueras i menys encara d'Artur Mas, l'actiu més sòlid a nivell internacional.

La jugada queda completada amb la candidatura de la CUP, que queda fora de la llista però dintre de l'estratègia comú. Els seus dirigents han tingut prou visió de país com per acordar una campanya electoral centrada en presentar el projecte independentista com l'autèntica possibilitat de canvi social, en contraposició al reformisme de l'entorn sí se puede. La sobirania d'aquest poble no vindrà de la mà de Pablo Iglesias, ni de la Sexta. Aquesta obvietat també ha d'estar en campanya.

Queden serrels per negociar, però l'acord està en la recta final. I és, com mai, un triomf de la gent.
Comentaris

envia el comentari