El fantasma pesseter

"És una obligació democràtica exigir al PSC que renunciï als 270,9 euros que li pertoquen per l'elecció del fantasma Benito Jurado"

L'altre dia, fullejant el Segre, l'alcaldessa del Cogul -a les Garrigues- va llegir que Benito Jurado Pruna pensava renunciar al càrrec de regidor del municipi. Jurado viu i milita a Mataró i ni ha trepitjat mai el poble ni consta que ho vulgui fer. Va ser elegit en una llista fantasma del PSC per dos vots i una llacuna legal i no ha tingut la decència de donar la cara.

L'Ajuntament del Cogul ha intentat posar-se en contacte amb ell per tots els canals, però Jurado s'ha amagat. És més, ha demanat al partit que s'interposi entre ell i els mitjans de comunicació i és per això que ha estat la Federació del PSC de Lleida la que ha comunicat públicament que el regidor no pensa ni tan sols presentar-se a la constitució de l'Ajuntament per formalitzar la dimissió. Simplement, ignorarà el Cogul i els cogulencs que es van trobar una papereta amb el seu nom les passades eleccions.

Constatada la misèria moral del personatge, és una obligació democràtica exigir al PSC que renunciï als 270,9 euros que li pertoquen per l'elecció del fantasma Benito Jurado. No poden cobrar per una estafa democràtica, és massa immoral. De fet, si accepten algun suggeriment, estaria bé que cedissin aquesta petita quantitat de diners als ciutadans del Cogul. Amb una nota que demani perdó.
Comentaris

envia el comentari