#VesAlCogulBenito

"Per tot plegat, jo li demano a Benito Jurado Pruna que reflexioni. Que s'adoni de fins a quin nivell moral l'ha portat el cinisme del seu partit. I que, sisplau, prengui possessió de l'acta de regidor per la qual ell es va presentar"

Des de fa quatre dies, Benito Jurado Pruna viu amagat com un cuc. Ell, com molts altres simpatitzants del PSC i el PP, va deixar el DNI al partit perquè tinguessin la possibilitat d'utilitzar el seu nom en alguna de les moltes llistes fantasma que van concorrer a les eleccions municipals del passat diumenge. No li va preocupar el nom del poble al qual es presentava a l'alcaldia, i menys encara quines puguin ser les aspiracions, les vides, i els problemes d'aquella gent sense cara i sense nom. No ha volgut saber ni de què viuen, ni com són ni en què somnien aquells veïns d'una terra llunyana i desconeguda. Res. A Benito Jurado Pruna li importen un rave les persones que viuen al Cogul, a les Garrigues, perquè a Benito Jurado Pruna només li preocupa el PSC.

Però la mala sort i una excepció legal han fet que Benito Jurado Pruna hagi resultat elegit regidor de l'Ajuntament del Cogul, a cent cinquanta quilòmetres de Mataró, que és on viu i s'enquadra políticament el nou càrrec electe. Els cogulencs el busquen perquè, com diu l'alcaldessa, "si vol ajudar al poble..." Però no, Benito Jurado Pruna no vol que el molestin, ni tan sols que el localitzin. Ell no té cap intenció de preocupar-se per la gent d'aquell poble, i menys encara de treballar de franc a l'ajuntament. Ell només volia fer guanyar uns calerons al PSC a costa del que ell pensa que són quatre pagesos perduts no sé sap on.

Per tot plegat, jo li demano a Benito Jurado Pruna que reflexioni. Que s'adoni de fins a quin nivell moral l'ha portat el cinisme del seu partit. I que, sisplau, prengui possessió de l'acta de regidor per la qual ell es va presentar. Coneixerà bones persones que lluiten cada dia pel seu futur i el dels seus fills. Els altres quatre regidors del Cogul li ofereixen els cinquanta euros per ple els quals ells mateixos han renunciat a cobrar. Vagi al Cogul, senyor Benito Jurado Pruna. Conegui aquella gent. I, si no li fa res, demani al PSC que renunciï als 270 euros que li pertoquen per la regidoria que vostè encara amaga.

Perquè vostè ha estat elegit regidor. Si hi va s'adonarà que aquests diners fan falta al Cogul.Comentaris

envia el comentari