Colau cobra de la màfia

"És molt poc ètic que Ada Colau acusi de mafiós un govern municipal del qual viu, ni que sigui indirectament"

El titular és injust. Ada Colau no cobra de la màfia, percep un sou d'una entitat que es finança a partir de diners públics dels contribuents barcelonins. Una altra cosa és l'opinió que li mereixi a cadascú el fet que es destinin aquestes quantitats a una fundació que té per objecte principal "l'empoderament col·lectiu i assessorament jurídic i social" en relació al dret a l'habitatge. Un epígraf que deixa clar que és l'Ajuntament de Barcelona qui sosté econòmicament l'activisme de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH).

Personalment, no hi estic en desacord. Penso que la PAH ha fet, efectivament, una feina decisiva a l'hora de limitar els abusos de moltes entitats financeres contra els més desprotegits. La bombolla immobiliària ha deixat abandonades a la seva sort centenars de milers de víctimes socials, així que té tot el sentit que es destinin alguns recursos públics a una entitat que defensa uns interessos que no protegiria ningú.

Però és molt poc ètic que Ada Colau acusi de mafiós un govern municipal del qual viu, ni que sigui indirectament. Curiosa organització de delinqüents la que proporciona un sou clarament per sobre de la mitjana a la principal candidata de l'oposició. En fi, al final, potser resulta que hi ha més casta que màfia.


Comentaris

envia el comentari