Espanyolisme low cost

"Renfe va subvencionar els bitllets dels manifestants que van respondre a la convocatòria espanyolista que Societat Civil Catalana va organitzar a Tarragona el passat Onze de Setembre"

En aquest precís moment, milers de treballadors, estudiants i famílies esperen a les andanes d'una estació de Rodalies. Són conscients que, dia a dia, s'arrisquen a tota mena de retards, manca d'informació i avaries de tot tipus. I saben, també, que les deficiències d'aquest servei tenen origen en una inversió volgudament insuficient. Són les víctimes d'una empresa estatal que, per contra, explota generosíssimament línies d'alta velocitat plenes de vagons mig buits.

Però tots aquests usuaris de Renfe -autèntics herois de la paciència i l'autocontrol- desconeixien una dada que fins avui s'havia ocultat acuradament. I és que aquesta companyia, adscrita al Ministeri de Foment, va subvencionar els bitllets dels manifestants que van respondre a la convocatòria espanyolista que Societat Civil Catalana va organitzar a Tarragona el passat Onze de Setembre. Tots ells van viatjar a meitat de preu perquè algú ho va decidir així. Amb un descompte màxim, el mateix que es fa als nens d'un centre escolar quan viatgen en grup.

Cal exigir, amb tota la fermesa democràtica, que s'identifiqui públicament els responsables d'aquesta arbitrarietat  i que es prenguin les decisions corresponents. No volem pagar l'espanyolisme de la nostra butxaca.

Comentaris

envia el comentari