Afables a la Castellana, durs a la Meridiana

"La batalla de les tertúlies ja té guanyador: Albert Rivera ha domesticat Pablo Iglesias"

Ciutadans és la fórmula òptima per blanquejar el règim del 78. Albert Rivera reivindica la transició en bloc, com si la corrupció estructural, les portes giratòries o el repartiment per quotes del poder fossin responsabilitat d'alguns grups de persones i no pas l'efecte inevitable d'un sistema democràtic pobre i opac. Les institucions estan bé com estan, diuen, només cal canviar els que les governen ara per Albert Rivera i els seus. Fàcil, no?

L'operació està ben dissenyada perquè aquest diagnòstic benèvol ha tingut un efecte magnètic sobre la direcció de Podem/Podemos, que ja comença a parlar bé de les empreses de l'Ibex, a acceptar el protocol de la monarquia i, fins i tot, avança ràpidament cap a l'assumpció de la simbologia oficial de l'estat, desant al calaix la bandera tricolor que els havia caracteritzat des del primer moment. La batalla de les tertúlies ja té guanyador: Albert Rivera ha domesticat Pablo Iglesias.

L'eina Ciutadans té una cara amable des dels platós de les televisions madrilenyes i, en paral·lel, una posició radical contra el catalanisme. Afables a la Castellana i durs a la Meridiana. Ells són el futur d'un règim que ha decidit enganyar els espanyols i combatre els catalans.Comentaris

envia el comentari