Tindreu notícies nostres

"Encara ho tenim tot per demostrar. O sigui que -amb tota la humilitat- demanem als lectors uns minuts d'atenció diària"

Al Singular.cat hi haurà moltes novetats, però no inventarem res. Al contrari, intentarem connectar amb el periodisme clàssic, aquell que té la base en la recerca i els continguts propis. I per aconseguir-ho estem construint una redacció ben equipada i orientada cap a aquests objectius. Així de simple. Així de difícil.

Encara ho tenim tot per demostrar. O sigui que -amb tota la humilitat- demanem als lectors uns minuts d’atenció diària per tal de fer-los arribar l’esforç d’un periodisme honest i compromès amb la societat a la qual s’adreça. Som un mitjà independent, que farà un bon desplegament comercial per finançar el projecte. No depenem de ningú. No acceptem ordres ni consignes... Alguns ens hem deixat unes quantes plomes defensant aquests principis.

A partir de demà, reprenc l’article diari d’anàlisi de l’actualitat. Però avui, ja m’ho perdonaran, volia parlar de principis. Gràcies per ser-hi.
Comentaris

envia el comentari