Gràcies PP!

"Des del PP i el govern han vist que han d'emetre missatges que siguin constants cortines de fum per fer de l'atac desproporcionat la seva gran arma de defensa"

Com més els escolto més clar ho tinc. Parlen per no badar boca d'allò que no els interessa. Estan ficats en una espiral diabòlica, que els tornarà com un bumerang segur. De fet ja està passant. L'aclaparadora votació d'ahir al Parlament pel dret a decidir n'és en part un efecte. Això també ho fa el PP i el seu estat de nervis malíssimament dissimulat, així com la seva lamentable incontinència gestual i verbal.

És com una gran fugida endavant, allò que estan protagonitzant des del PP. Per no parlar de la seva gestió. Per no parlar de la seva histèria davant el procés pel dret a decidir engegat a Catalunya. Per no parlar del no-lideratge de Mariano Rajoy. Per no parlar de la seva resposta al procés sobiranista, que no és política sinó basada en guerra bruta. Per tot plegat no callen, però l'alè putrescent que projecten els va empenyen fang avall. I no callaran fins que aquest no se'ls hagi empassat.

La sociòloga alemanya Elisabeth Noelle-Neumann va parir el terme "l'espiral del silenci". Homenatgem-la. I que ens perdoni des d'allà on sigui. Perquè des del PP i el seu govern han vist que han d'emetre missatges que siguin constants cortines de fum, tota una espiral d'incontinència verbal, per fer de l'atac desproporcionat (i a tombs embogit) la seva gran arma de defensa per desviar l'atenció sobre capítols com la conversa d'Alícia Sánchez Camacho amb l'ex de Jordi Pujol júnior.

Que la realitat desmenteix campanyes com les que van alimentar contra Artur Mas per l'esborrany apòcrif sobre uns comptes suïssos seus que mai no van existir? Que ara el banc esmentat i el propi ministre de l'Interior admeten que no hi ha res? Cap problema. Ja s'inventen nous focs per incendiar el debat, per seguir empastifant. Jorge Fernández compareix i insinua que aquells papers no els troba (perquè mai no van existir) però que n'hi ha d'altres... Na Camacho taca el nom els Mossos per mirar de fer soroll que ensordeixi les veus que parlen sobre el contingut presumptament vergonyant de la seva conversa gravada a La Camarga... I au, a anar tirant de veta. Fins que els peti als morros, com ho veurem. No sabem quan, però això els passarà factura. De moment, a Catalunya, compactant totes les forces polítiques catalanistes, ara fins i tot amb el PSC atrevint-se a fer el pas, pel dret a decidir. I això no hi ha qui ho aturi. Amb l'actual estratègia dels de Rajoy, menys. Gràcies PP!
Comentaris

envia el comentari