Desplegament militar a la Vall d'Aran

La diputada de la CUP Mireia Boya alerta sobre un important desplegament de l'exèrcit a Vielha

Si a principis d'aquesta setmana l'exèrcit concentrava efectius a diversos municipis de l'Alt Empordà, aquest dimecres el desplegament l'ha fet a la Vall d'Aran, concretament al municipi de Vielha, tal com es pot observar en les imatges que ha compartit la diputada de la CUP, Mireia Boya, a Twitter. Serien prop d'un centenar de militars, si jutgem per les imatges. Aquest dimarts passat fonts de l'Exèrcit van aclarir que s'estaven fent maniobres mlilitars "habituals" a diversos municipis de l'Alt Empordà, concretament a Biure, Pont de Molins, Llers, Cistella, Terrades i Boadella i les Escaules.

 
Comentaris
pm
Vinga, per terra-mar-i-aire........ Una bona nevada els hauria d'acompanyar !!!! i és clar, si passa quelcom ja sabem qui en tindrà la culpa.
1
Inadaptado
Empieza la liberación de Cataluña! Que alegría!
11
Estan sonats tots els caspanyeros
1
Espanya es el fesmeriure d,europa ,a la cua de incumpliments , a la cua de democracia, a la cua de corrupcio, africa comença als pirineos
1
Telmo
Si quisieran intimidar con el ejército no lo desplegarían precisamente en la Vall d'Aran, el lugar de Cataluña donde son más contrarios a la secesión. Seguro que son maniobras militares rutinarias.
8

envia el comentari