La premsa internacional es fa ressò de l'ordre de detenir alcaldes de l'1-O que no facin cas de citacions

Alcaldes que donen suport a l'1-O en un acte a la UB | Associació Catalana de Municipis

 

La premsa internacional s’ha fet ressò aquest dimecres de la demanda de la Fiscalia General de l’Estat als fiscals en cap de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona perquè obrin diligències d’investigació respecte a la llista d'alcaldes catalans que se sap que estan col·laborant en la preparació del referèndum d'autodeterminació del proper 1 d'octubre. La informació, que indica a més que en cas que els alcaldes no compareguin els Mossos d'Esquadra els detinguin, ha començat a circular per mitjans com The New York Times o Rusia Today a través d'una informació divulgada per l'agència Associated Press.
Comentaris
Karlus
Als imbècils del PP i als tribunals els hi caurà el pel d'aquí uns dies, tindràn més mals de cap per la seva estupidesa i el seu feixisme, no sabràn que dir quan els hi demanin explicacions desde Bruseles. "Ud. perdone me equivoqué"
0
remigio III
Ha oït que fins a les panderoles de quatre potes siguen detingudes i encarcerades per catalanistes. Com que en les, carcels, madrilenyes no cabran tots, cal que s'alliberen els detinguts franquistes per corrupció. I que els incendis de jutjats sospitosos de, jutjar delictes de corrupció i amenaces, no siguen investigats, ja que seria una pèrdua de temps per ser de la mateixa corda, la nostra.
0
Vicenç Ramoneda
The Spanish dictatorship at one hundred per hour!
0
Els alcaldes els han escollit els ciutadans, quí ha escollit a jutges i fiscals?
0
i més
Ara s'han passat. Han picat. Deixem-los, a veure on arribewn
0
terrassenc
Ai la prima de risc...!
1
Cor
En flamenc: https://www.demorgen.be/buitenland/spanje-dagvaardt-ruim-700-catalaanse-burgemeesters-b05ebeb9/
0
Espanya esta caient a troços ,si no fan saltar el govern rajoy li veig un final molt dolent,
0

envia el comentari