Aporta proteïnes al teu cos menjant ou

Un aliment econòmic i fàcil de cuinar

 

 

 

Encara que durant molt de temps ha estat mal vist per relacionar el seu consum amb l'increment dels nivells de colesterol, ara els experts aconsellen un consum de 3 a 5 ous setmanals. L'ou és un aliment complet i econòmic que ens aporta moltes propietats nutricionals amb les seves proteïnes d'alt valor biològic, vitamines i minerals

  

  

  

Fàcil de cuinar, ja sigui bullit, fregit, passat per aigua, en arrebossats, en truita, rebosteria i en sales, entre d'altres, les seves proteïnes tenen una molt bona relació entre quantitat i qualitat d'aminoàcids. A més, la qualitat de la proteïna de l'ou és la més gran de qualsevol aliment integral i només aporta 8 grams de greix. 

 

 

  

L'ou conté vitamines A, B2, B12, D i E i minerals com el Fòsfor, Seleni, Ferro, Iode i Zinc, el que el converteix en un aliment important per a infants i esportistes.

  

 

 

 

  

 

 




Comentaris

envia el comentari