El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rajoy sobre la data de la moció de censura: “La presidenta té molt bon humor, de posar-la en dimarts 13”
  • CA

El president espanyol, Mariano Rajoy, està molt tranquil amb el debat de la moció de censura presentada per Podemos i que avui, la presidenta del Congrés dels Diputats Ana Pastor, ha fixat pel dimarts 13 de juny. De fet, per Rajoy això no serà cap debat, ja que ha dit als passadissos del Senat, abans de començar la sessió, que “jo no replico mai a ningú”, l’endemà de demanar debatre a Carles Puigdemont al Congrés. En principi serà la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría i el portaveu Rafa Hernando qui contestaran Pablo Iglesias. El president d’Espanya també s’ha agafat amb humor la data escollida: “la presidenta Pastor té molt bon humor, fixant la data en un dimarts i 13”.

 

  

  

Sobre l’oferta de diàleg del govern català, i a pregunta d’El Món, Rajoy ha guardat silenci. Rajoy ha girat el cap i ha escoltat la següent pregunta, sobre si ja ha parlat amb Pedro Sánchez. La resposta, clara: “no, no, per favor”.

 

 

 

  

El cap de l’executiu espanyol també ha parlat de l’atemptat de Manchester lamentant que “el terrorisme és una de les grans amenaces que vivim al món”. Segons Rajoy “no és fàcil lluitar contra el terrorisme, però la màxima col·laboració i l’intercanvi d’informació entre els països és l’única solució”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa