El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Montserrat ‘arxiva’ el petó lèsbic d’Arran davant la Moreneta
  • CA

 

L’Abadia de Montserrat ha decidit no manifestar-se sobre l’acció de dues activistes d’Arran que van gravar un vídeo davant la Moreneta fent-se un petó per tal de reivindicar la visibilitat lèsbica.

 

Fonts de l’Abadia han indicat a ‘El Món’ que en el vídeo es volia enviar per examen de l’assessoria jurídica però que finalment no hi haurà accions legals contra les activistes.

 

“No ens volem manifestar i ens mantenim al marge”, han afegit. Així mateix, les mateixes fonts –que han qualificat el vídeo de “mal gust i irrespectuós”- han destacat que els comentaris que està rebent Arran a la plataforma Youtube on han allotjat el vídeo són negatius.

L’organització juvenil de l’esquerra independentista va fer públic aquest dimecres el vídeo on “profanen” la Mare de Déu de Montserrat en motiu del 26 d’abril, dia de la visibilitat lèsbica, i amb l’objectiu de “combatre la misogínia i la lesbofòbia d’institucions com l’Església, defensora d’una moral que ens amaga i ens titlla de desviades, de malaltes, de voler destruir la família”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa