Aquestes 2 sopes crema greix et faran perd pes

 

 

Les sopes per desfer-nos d'aquells quilos de més són una molt bona estratègia en les dietes. A més i en estar fetes amb hortalisses i verdures permeten baixar de pes més fàcilment, són ràpides de fer, econòmiques i bones per la salut. Enca que existeixen versions d'aquestes, et presenten dues versions perquè les puguis alternar amb altres aliments baixos en calories.

 

 

Si vols optar per una dieta amb aquest tipus de sopes, no has de passar més de 7 dies i si vols repetir aquesta dieta, has d'esperar alguns mesos. No obstant això, si vols incorporar aquestes sopes en el menú diari, cal no deixar de consumir altres aliments.

 

 

1. Sopa de pastanaga i gingebre

 

Aquesta sopa inclou gingebre que a més del seu particular gust té moltes propietats, entre elles accelerar el metabolisme. 

  

  

  

  

Ingredients:

  

Mitja carabassa

  

2 cullerades d'oli d'oliva 

  

1 ceba tallada fina

  

1 litre d'aigua

  

4 tasses de pastanagues pelada i picada 

  

1 tros de gingebre fresc, pelat i en rodanxes fines

  

Sal, pebre i canyella en pols (al gust)

  

All (al gust)

 

  

Preparació:

  

  

Preescalfa el forn a 175 °C i posa la carabassa, tallada i sense llavors, en una safata amb una mica d'oli, uns 30 minuts o fins que s'estovi.

  

Una vegada s'hagi refredat, reservem la carn. 

  

En una olla escalfa l'oli d'oliva i afegim la ceba picada i l'all, a foc mitjà fins que la ceba estigui transparent. Llavors serà el moment de posar l'aigua, la carabassa, la pastanaga i gingebre.

  

Es bull durant 20 minuts o fins que les pastanagues i gingebre estiguin tous.

  

Passar-ho tot per una batedora.

  

Condimentar al gust.

 

 

 

 

2. Sopa de verduretes

 

La primera versió d'aquestes sopes inclou vegetals coneguts per les seves propietats antioxidants i rics en nutrients. 

  

  

  

  

Ingredients:

  

  

6 tomàquets pelats

  

6 cebes grans

  

2 pebrots vermells

  

1 manat d'api

  

1 col

  

Sal i pebre (al gust)

 

 

  

  

Preparació:

  

Talla totes les verdures a trossets i les afegeixes a una olla amb aigua bullent uns 20 minuts. Salpebre al gust.

 

 

 

 

 



Comentaris

envia el comentari