El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Indignació al Govern per uns cartells d’Endavant OSAN que bufetegen Comín
  • CA

Endavant OSAN ha aixecat la polèmica aquests darrers dies amb uns cartells en què bufetegen el conseller de Sanitat, Antoni Comín. Els cartells convoquen a una manifestació aquest dijous a les 18 hores a Sabadell per protestar contra les retallades. Diversos membres del Govern han sortit a queixar-se i a expressar el seu suport a Comín. “Quina vergonya. Tot el meu suport al conseller Comín davant d’aquest atac inacceptable. Fan un pèssim favor a la causa que diuen defensar”, ha piulat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Un tuit que ha estat ràpidament replicat per Endavant: “A nosaltres ens fa molta més vergonya això. No és un dibuix, és la realitat. I és culpa i responsabilitat vostra”, i afegeixen la foto d’un hospital amb pacients als passadissos. 

 

També s’hi ha pronunciat la portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Neus Munté: “Cap banalització de la violència! Sento vergonya i indignació amb el cartell d’Endavant OSAN“, ha piulat, i ha afegit: “Valoració polítiques públiques CEO: assistència sanitària hospitals i centres salut públics, serveis més ben valorats, darrere Mossos”. 

 

“Incitar a la violència és sempre condemnable i més a un càrrec públic .Vergonyós!”, ha dit la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies també en una piulada al seu Twitter.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa