El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Plataforma d’Afectats per la Superilla del Poblenou es manifestarà aquest mes tallant carrers
  • CA

 

La Plataforma d’Afectats per la Superilla del Poblenou (PASP9) ha anunciat talls de carrers al barri per aquest mes de gener per protestar contra la superilla que l’Ajuntament de Barcelona ha implementat, com a prova pilot, al Poblenou. A començaments de desembre aquesta plataforma ja va anunciar que una de les accions de protesta que duria a terme seria precisament el tall de carrers, i un mes després ja ha concretat quins dies i quines vies tallarà. 

El dilluns 16 de gener a les 7:15 hores es tallaran els carrers Tànger-Llacuna i el dijous 19 del mateix mes a les 19:00 hores la concentració tindrà lloc en els encruaments dels carrers Pallars-Badajoz. Des de les xarxes socials, la PASP9 fa una crida a la mobilització: “Veniu i fem força. Junts ho aconseguirem”, diu. Les manifestacions tindran com a lema: “No a la Superilla. Els veïns volem decidir”. 

 

La Plataforma d’Afectats per la Superilla del Poblenou fa poc més de tres mesos que es va crear per protestar contra la primera superilla de la trama Cerdà, i que va entrar en funcionament el passat 5 de setembre, generant modificacions en el trànsit i el transport públic del barri. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa