El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Romera trenca la ratxa (2-0)
  • CA

El Barça B ha guanyat (2-0) al CE Sabadell en un molt bon partit dels homes de Gerard López, que no han donat opcions al seu rival i ha dominat de principi a final. Dos gols de Dani Romera han trencat una ratxa negativa de tres partits sense guanyar ni marcar.

Ha estat molt superior el conjunt blaugrana a un Sabadell que pràcticament no ha passat del mig del camp amb la pilota controlada. No ha tingut feina Suárez, el porter blaugrana, ja que les poques escomeses blaugranes han estat perfectament avortades per Marlon i Martínez, la parella de centrals culers.

Sòlid defensivament i lúcid a la construcció, el Barça ha governat el partit a partir de Carbonell i Sarsanedas, els migcampistes escollits per Gerard López, juntament amb Gerard Gumbau, el jugador amb més perill de la primera part.
Gumbau ha arribat dues vegades des de segona línia, podent encanonar Jokin Ezkieta, el porter del Sabadell cedit pel Barça. La primera acció l’ha deixat passar Gumbau, en un moviment preciós, intel·ligent però poc efectiu perquè ha sorprès tothom, inclòs Perea, el jugador que havia de rebre la pilota, que no hi ha arribat.

La segona oportunitat no l’ha cedit Gumbau, que ha encanonat Ezkieta però ha enviat la pilota desviada. Totes dues oportunitats han vingut per la banda dreta, provinents de les internades de Nili.

La jugada polèmica ha arribat al minut 34, quan l’àrbitre no ha assenyalat unes mans clares del Sabadell dins l’àrea i ha deixat de xiular un altre penal pels homes de Gerard López.

Romera trenca la ratxa

El davanter del Barça B, al minut 48, ha aconseguit trencar la dinàmica negativa en l’aspecte golejador que arrossegava el Barça B. Ha rebut la pilota al primer pal després d’una internada de Nili i ha rematat creuant la pilota al pal contrari des de l’àrea petita. Trencada aquesta petita maledicció, Romera ha tornat a veure porteria al minut 66, amb un magnífic cop de cap després d’una falta lateral.

El partit s’ha embrutat al minut 29 de la segona part quan Ian González ha agredit Sarsanedas i ha estat expulsat per Miralles Selma, l’àrbitre del partit.A partir d’aquí el Sabadell ha començat a repartir estopa, a fer entrades perilloses i que mereixien l’expulsió. Aquest final brusc de partit ha tacat un bon partit del Barça B, que torna a guanyar després de tres partits sense fer-ho.