El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Garcia lidera la golejada blaugrana (7-0)
  • CA

En la mateixa línia. El Barça ha seguit l’estela dels bons resultats en la setena jornada de la Lliga, en l’enfrontament d’avui contra la Fundación Albacete al Miniestadi (7-0), amb un hattrick d’Olga Garcia i gols de Sandra, Jenni Hermoso i Alexia Putellas. Davant de només 309 espectadors i sense un diluvi pel mig, les blaugrana han desplegat el seu potencial, mantenint la ratxa de victòries des de l’inici de la competició. De fet, l’actitud i la motivació de les blaugrana és perfecta per mantenir aquesta situació. “Hem après de l’any passat, dels empats que ens van passar factura. Volem guanyar els tres punts cada cap de setmana”, ha afirmat Patri Guijarro abans del partit.

Xavi Llorens ha tornat a optar per les rotacions, tenint en compte el volum de minuts que sumen algunes jugadores i els compromisos de seleccions de la setmana vinent. Encara amb l’absència d’Ange Koko, l’onze inicial ha comptat amb Olga Garcia, Sandra Hernández, Irene Del Río i Ane Bergara, amb Paños a la porteria. Una vegada més, s’ha demostrat la qualitat de tota la plantilla.

Desequilibri en quatre minuts

L’Albacete ha tingut un domini breu en l’inici del partit, fins que Aitana Bonmatí ha avisat amb un xut que ha anat fora. Però la jugadora que ha sacsejat el transcurs del matx ha estat Olga Garcia. La dosriuenca ha avançat el Barça al marcador amb dos gols, un des de dins de l’àrea i l’altra aprofitant una badada de la portera i la defensa rival. Poc després, ha estat Sandra Hernández qui ha fet passar la pilota per sota les cames de la portera, marcant el tercer i el primer de la blaugrana aquesta temporada. Així doncs, quatre minuts han sentenciat el partit. Tot i així, Olga encara tenia gana i Leila Ouahabi li ha deixat en safata el quart gol després d’una gran jugada.

Ganes de més

En el segon temps ha continuat l’espectacle amb l’entrada d’Andressa Alves, Alexia Putellas, Bárbara Latorre i Marta Unzué. Automàticament, Alexia ha estat l’autora del cinquè gràcies a una brillant jugada col·lectiva amb Andressa i Bárbara. Poc després, ha estat Jenni Hermoso –la capitana d’avui- qui ha marcat dos gols més, un de penal i l’altre superant la portera en un u contra u. Amb el 7-0 al marcador i a pocs minuts del final, la resta de l’enfrontament ha estat tranquil, amb un Albacete anul·lat i amb els detalls de qualitat blaugrana, tant a davant com en defensa. El Barça ja suma 18 punts, sense encaixar cap gol en Lliga, i es col·loca líder amb un partit menys, a l’espera del resultat de l’Atlético de Madrid. El proper partit no es jugarà fins el 30 d’octubre amb la visita a Huelva.