El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Meritxell Borràs, la consellera que va tocar el crostó a Manel Fuentes
  • CA

La flamant consellera de Governació, Meritxell Borràs, no ha tingut manies en expressar els seus posicionaments al Parlament, fins al punt de tocar un dels considerats tòtems de Catalunya Ràdio, Manuel Fuentes. Borràs, l’any 2009 va protagonitzar una enganxada històrica amb el llavors conductor d’El Matí de Catalunya Ràdio.

Borràs, en la seva condició de portaveu a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, va preguntar al seu president sobre la compatibilitat de la direcció del programa estrella de la ràdio pública amb un xou televisiu a Antena 3. Una pregunta que va molestar a Fuentes, no gaire amic de les crítiques, i que el va esperonar a remetre una carta a la diputada demanant explicacions.

L’ara consellera no es va arronsar i va insistir en la poca coherència que hi havia entre presentar el xou “Pánico en el plató” i el “rigor, servei, referència i informació” que exigia el programa El Matí de Catalunya Ràdio. De fet, Borràs es va permetre la ironia, en un post al seu bloc, d’apuntar que la carta de resposta de Fuentes semblava que li demanés un programa a TV3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa