L'espectacular vídeo dels Bombers sobrevolant el Mont-rebei

Un recorregut estret que segueix una ruta excavada l'any 1982, que és frontera amb Aragó i que travessa la Serra del Montsec

El cos del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials dels Bombers de la Generalitat molts cops sobrevola el territori català amb helicòpter per tal de realitzar les seves tasques. Aquesta vegada, el cos ha volgut compartir un dels seus vols a les xarxes socials, concretament a Facebook, per tal que tots els seus seguidors puguin ser espectadors de les impactants vistes que ofereix el congost de Mont-rebei, al Pallars Jussà. Al vídeo es pot veure com travessen el congost i sobrevolen el riu Noguera Ribagorçana.

 

 

El congost de Mont-rebei és una de les rutes més espectaculars de Catalunya, un recorregut estret que segueix una ruta excavada l’any 1982, que és frontera amb Aragó i que travessa la Serra del Montsec. Les imatges esdevenen una experiència única que no està a l’abast de tothom que, gràcies a la publicació dels bombers, ha permès a molts usuaris gaudir-ne com mai han pogut fer abans. 
Comentaris

envia el comentari