Facebook introdueix mesures per impedir que es copiïn les fotos de perfil

La xarxa social Facebook ha introduït una sèrie de canvis al seu programari orientats a protegir la imatge de perfil dels usuaris, de manera que no resulti possible copiar-la o compartir-la. Aquesta novetat ja està disponible per als usuaris de la xarxa social a l'Índia.

 

Aquesta iniciativa de Facebook s'aplica tant a la versió d'escriptori de la xarxa social com a l'aplicació per a dispositius mòbils. Pot activar-se des del menú d'ajustos o a través d'una notificació que es mostra en el News Feed amb l'opció d'habilitar el 'Profile Picture Guard', o 'protecció de la foto de perfil'.

 

Entre les principals novetats afegides, destaca una gràcies a la qual altres usuaris no podran descarregar la imatge de perfil ni tampoc compartir-la o enviar-la en un missatge, com ha explicat Facebook a través d'un comunicat oficial.

 

Per complicar encara més que altres usuaris puguin aconseguir les imatges de perfil, la xarxa social ha introduït modificacions específiques en la seva aplicació per a dispositius Android que evitaran que els usuaris efectuïn captures de pantalla d'aquestes fotografies.

 

 


A més d'això, Facebook no permetrà que els usuaris s'etiquetin en les fotos de perfil d'uns altres dels quals no són amics per protegir la privadesa dels usuaris. La xarxa social ha desenvolupat les noves mesures de forma conjunta amb organitzacions de seguretat procedents de l'Índia.

 

Com a mesura de protecció addicional, Facebook començarà a marcar les fotos de perfil amb detalls com un marc al voltant de la imatge i un escut blau. Segons la xarxa social, aquest tipus de mesures contribueixen a descendir fins a un 75% la quantitat de vegades que es prenen captures d'una imatge principal.
Comentaris
És molt fàcil
Fas un "Imprimir Pantalla", retalles la foto de perfil amb un editor d'imatge, i la publiques on vulguis o l'envies a qui vulguis. Així de fàcil. Si no vols que et copiïn les fotos, no les publiquis a Facebook.

envia el comentari