El Neymar dels videojocs

Estem parlant de Jay "sinatraa" Won

150.000 dòlars anuals, assegurança de salut, pla de jubilació i un 50% dels bons que obtingui el seu equip en competicions. Estem parlant de Jay "sinatraa" Won. Ara arriben les preguntes: Qui és aquest personatge més conegut a internet com Sinatra?

 

  

  

Jay "sinatraa" Won és un jugador de videojocs de 17 anys que recentment s'ha convertit en un dels gamplayers més ben pagats del món eSports. El seu especialdiad és el joc de trets en primera persona anomenat Overwatch, creat per Blizzard Enteriment.

 

 

  

  

Dos equips dels esports virtuals se'l disputaven aquest estiu. El NRG Esports i el Cloud9 van oferir en primera instància la quantitat mínima que els equips de la Lliga nord-americana d'Overwatch estan obligats a pagar als seus jugadors: 50.000 dòlars. La qualitat de Sinatraa, que és membre de l'equip nacional dels Estats Units que enguany participarà a la copa del món d'Overwatch, va fer que l'operació d'adquisició dels serveis del jugador s'encarís en 100.000 dòlars. Va ser la seva mare, ja que Jay Won és menor, qui va signar el contracte que farà que el jove percebi més de 10.000 euros mensuals, una quantitat que algunes persones a l'Estat Espanyol ja voldrien poder cobrar anualment.

  

 

 

Amb tot, a més de les elevades xifres que ja es comencen a registrar en aquest sector (molt lluny encara de les que veiem en el món del futbol), el més sorprenent és que els eSports ja funcionen com esports en tota regla. De fet, qui va donar veu a aquesta notícia als Estats Units va ser l'ESPN, coneguda cadena de televisió especialitzada en la retransmissió d'esports.
Comentaris

envia el comentari