Els 5 beneficis que notes quan prens en dejú aigua tèbia amb llimona

Els aliments i begudes que es consumeixen a primera hora del dia ajuden a mantenir l'energia durant tota la jornada i poden ser claus per millorar la salut. I és que, en dejú, segons quines aportacions, brinden un plus de nutrients i energies al cos. Entre ells destaca l'aigua tèbia amb llimona que aporta interessants propietats medicinals per les seves aportacions d'antioxidants, vitamines i minerals. A més, la seva elaboració és econòmica i senzilla.

  

  

  

  

1. Protegeix el fetge 

  

  

Els compostos antioxidants de l'aigua tèbia amb llimona, fan que sigui un bon remei per promoure la desintoxicació del fetge, ja que inhibeixen els efectes negatius dels radicals lliures en netejar els tòxics que s'acumulen en aquest òrgan. Redueix el risc de malalties hepàtiques com el fetge gras i els càlculs.

  

  

  

  

2. Millora l'aspecte de la pell

  

  

En desintoxicar l'organisme, és ideal per millorar l'estat de la pell, en incrementar el nivell d'hidratació i per eliminar les toxines que acceleren el procés d'envelliment. El seu consum diari contribueix a mantenir la pell lliure d'impureses, sobretot en pells que pateixen acne. 

  

  

  

3. Combat les infeccions bucals

  

  

La ingesta diària d'aquesta beguda ajuda a netejar la cavitat bucal i evita la proliferació de gèrmens a les dents i les genives, ja que la llimona té propietats antimicrobianes i antibiòtiques que poden reduir el risc de dolors dentals i gingivitis. A més la seva ingesta amb aigua tèbia combat l'halitosi i ajuda a mantenir l'alè fresc.

  

  

  

4. Millora la salut immunitària

  

  

Els alts nivells de vitamina C de la llimona enforteixen el sistema immunitari. Aquesta vitamina millora la producció d'anticossos i crea una barrera contra els virus, bacteris i fongs.

  

  

  

  

5. Millora la digestió

  

  

Les propietats digestives de l'aigua tèbia amb llimona combaten el restrenyiment i la distensió. La fibra i els antioxidants actuen sobre la salut digestiva. Tot plegat fa millorar el moviment intestinal i donen suport els processos que separen les deixalles dels nutrients.
Comentaris

envia el comentari