Circontrol porta el seu pàrquing eficient a la Intertraffic Àmsterdam 2018

L'empresa de Viladecavalls serà present a la fira del sector de mobilitat

Entre el 20 i el 23 de març se celebra a Amsterdam una nova edició de Intertraffic, fira capdavantera a nivell mundial en el sector del tràfic i la mobilitat. L'empresa de Viladecavalls Circontrol hi presentarà la seva solució global per al Pàrquing Eficient (Hall 2. Stand 02.216).

  

  

Els visitants de Intertraffic que s'acostin a l'stand de Circontrol podran conèixer millor la solució per al Pàrquing Eficient composta per tres famílies de producte que cobreixen totes les necessitats de l'operador de pàrquing de forma integrada: iPark, LedPark i EVPark.

 

Des del seu llançament en 1972, Intertraffic Àmsterdam s'ha convertit en el punt de trobada escollit per professionals de tot el món, un esdeveniment bianual ineludible per estar al dia de les últimes novetats en el camp de les infraestructures, la gestió del trànsit, la seguretat vial, els aparcaments i la mobilitat intel·ligent. Així doncs, es converteix a l'espai idoni per presentar la tecnologia de Circontrol que a dia d'avui ja gestiona més de 400.000 places en més de 570 pàrquings de tot el món.

  

  

La plataforma CirPark ofereix múltiples aplicacions i, per tant, pot instal·lar-se tant en pàrquings interiors com a exteriors, públics, semipúblics i privats. De fet, CirPark ha millorat la mobilitat i la satisfacció dels usuaris dels aparcaments en centres comercials, empreses, aeroports, hospitals, universitats, centres urbans etc.

Comentaris

envia el comentari