Empastifen el Cingle de Vacarisses

Un nou capítol de vandalisme en espais naturals del municipi
Estat actual del Cingle, amb la pintura llençada
Estat actual del Cingle, amb la pintura llençada | Toni Masana

 

 

L'alcalde Toni Masana ha denunciat a través de les xarxes socials el que es pot considerar un delicte ecològic: uns desconeguts han cobert de pintura blanca i groga el Cingle de Vacarisses. "Aquesta ha estat la magnitud de la tragèdia", s'ha lamentat el batlle republicà després de mostrar una foto de l'estat actuat de la cinglera.

 

Masana s'ha mostrat indignat perquè "encara hi ha gent que ho defensa" i ha recordat que "per molt que defensin unes idees, mai pots caure en això". L'alcalde es refereix que fins fa ben poc hi havia una gran estelada col·locada, que es va posar amb motiu de la Diada. Ara, en el seu lloc, els autors han decidit empastifat la muntanya, segurament com a represàlia. 

 

Cal recordar també als darrers esdeveniments que s'han produït al poble, en què uns desconeguts han realitzat pintades davant de les escoles, cases privades, i també en espais naturals de símbol unionista. Arran d'això, la Policia Local ha iniciat una investigació per descobrir-ne els autors.

 

 
Comentaris
Maneras diferentes de ensuciar la naturaleza.
Pero con una pequeña diferencia, el supremacismo, la razón absoluta y sobretodo el victimismo.
Qui-que
El supremacisme (o super-nazisme) de C's ara embruta les muntanyes ?
Moi
Això, vingui d'on vingui, és una merda!!
Nazis independentistes que volen impossar la seva opinió fin i tot a la natura
Els hi és igual espatllar la nostra terra amb tal d'impossar les seves idees. Quin fàstic.
jomateix
De fills de puta...hi han a tot arreu..pero el o els que han fet aixo...allo que deien els avis: penjats cap per avall dels collons
El Sant Crist gros
Al nacionalisme espanyol fastigós li agrada "atribuir", als que no pensen com ells les seves característiques i particularitats: Feixisme franquista, supremacia de la seva cultura i llengua que la voldrien estendre a tots els racons la península Ibèrica, prepotència, arrogància, supèrbia, vanitat ridícula... Si més no és ben curiós aquest capteniment que utilitzen des de Rajoy a l'ex-legionari panxut i barrut.
Joan
Els diners de les finances quan es retornin, on aniran? Tornen a la caixa de resistència?
S'ha de para a aquests filonazis independentistes
Qui a fet això només es representa a si mateix. Hem de repudiar a aquesta gent; no volem independentistes així. No els necesitem

envia el comentari