Un conductor ebri agredeix diversos policies de Terrassa

El conductor es va negar a fer les proves d’alcoholèmia

 

 

La Policia Municipal ha detingut aquesta matinada a un conductor ebri que s’havia fet escàpol després de negar-se a sotmetre’s a les proves d’impregnació alcohòlica i agredir a diversos agents. Cap a les 4, un cotxe patrulla ha detectat la conducció erràtica d’un vehicle al carrer de la Castellassa, al barri de Sant Llorenç. En apercebre’s de la presència policial, el conductor ha augmentat la velocitat i gairebé ha col·lidit contra uns vehicles estacionats. Els agents, mitjançant els rotors i els senyals acústics, li han advertit que s’aturés, però ha fet cas omís i ha continuat el trajecte per diversos carrers del barri, fins que el cotxe patrulla li ha barrat el pas.


L’infractor ha intentat fugir, però els agents l’han aturat, comprovant que estava greument afectat per la ingesta d’alcohol. El conductor, que s’ha posat molt agressiu i s’ha negat a facilitar la seva filiació, ha estat requerit a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, però ho ha fet de manera incorrecta i amb resultats fallits.


Els agents han informat al conductor que seria traslladat a les dependències policials per sotmetre’l a les proves, oferint aquest una resistència activa i agredint els agents. Aquesta persona ha estat finalment detinguda pel seu comportament agressiu i per haver comès diversos delictes contra la seguretat del trànsit. El detingut ha estat portat a la Prefectura, on se li han incoat diligències penals per estar implicat en un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat i per diversos delictes contra la seguretat viària.Comentaris
?epet de Vallmanya
PPobre .... Al cap i a la fi no ha matat a cap cuPPaire ... ni a cap dels paràssits que entren en política ...

envia el comentari