Enxampat "in fraganti" robant dins d'un cotxe a Terrassa

Al voltant de dos quarts de dotze de la nit de dimarts un particular va informar que un individu havia trencat una de les finestres d’un vehicle estacionat al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer de Santa Cecília, i que havia aconseguit accedir al seu interior.

 

Diverses unitats policials que van acudir al lloc dels fets van localitzar el vehicle en qüestió, que presentava la fractura d’una de les finestres i el pany d’una porta forçat, així com també la safata posterior del turisme, i un gran altaveu a la vorera. 


Els agents van comprovar que un individu es trobava en aquells moments dins del vehicle, als seients posteriors. L’individu presentava un tall recent a una mà i estava desmuntant amb un tornavís un dels altaveus instal·lats a la porta del vehicle. Els agents també van trobar un altre tornavís i unes tenalles, així com divers material electrònic com un carregador de bateria i un reproductor mp4, al costat d’aquesta persona. En veure’s sorprès, l’individu es va posar molt nerviós mentre informava als agents que el vehicle i tots els objectes abans esmentats eren de la seva propietat.

 

A la Prefectura de a Policia Municipal es van fer totes les gestions adients per esbrinar la titularitat del vehicle, que era d’una altra persona, per la qual cosa l’home va ser detingut per cometre un delicte de robatori amb força en interior de vehicle. El detingut va ser traslladat a les dependències policials per formalitzar les corresponents diligències penals. També van ser traslladats els objectes susceptibles d’haver estar sostret per ser lliurats al seu titular, qui va ser informat de la necessitat de presentar la corresponent denúncia.
Comentaris

envia el comentari