Cau una placa de formigó de grans dimensions d'un edifici a Terrassa

La policia va acordonar la zona com a mesura de seguretat davant la possible caiguda de més peces

Cap a les quatre de la tarda de divendres, dia 8, un particular va contactar amb la Policia Municipal de Terrassa per informar que part d’una façana d’un edifici de la plaça de Gernika, estava caient. Una vegada al lloc, els agents van demanar la intervenció del Cos de Bombers de Terrassa perquè s’havia de treure una placa de formigó de grans dimensions, que podia ocasionar perill.

 

Els efectius de Bombers van sol·licitar també la presència de personal tècnic d’Urbanisme per avaluar els desperfectes de la façana, ja que podrien caure altres peces. Al mateix temps, des de la seu policial es van realitzar els tràmits necessaris per disposar de tanques per acordonar la zona. Finalment, realitzat l’estudi per part del personal tècnic municipal, es decideix restringir el pas a l’edifici fins que no es realitzi el sanejament de les plaques deteriorades.
Comentaris
Wius
Edificis relativament nous que es desfan... Gran control de qualitat! Però com son de peotecció oficial i en un barri perifèric, doncs no passa res... Això si, a preu com si fos una altre cosa... Seguim així, que aviat plorarem de debó!!!
Angels
No només són nous. A més la promotora és la Societat Municipal d' Habitatge de Terrassa.

envia el comentari