Un camioner pateix greus cremades per una fuita de gas propà a Terrassa

Bombers, Mossos i Policia Municipal van actuar en l'accident del camió cisterna

Cap a les 9.45h d'aquest dimarts, el servei d’emergències del 112 va contactar amb la Policia Municipal de Terrassa perquè alguna dotació fes acte de presència al carrer de Venus, al polígon industrial de Can Parellada, on un camió carregat amb gas propà havia tingut un fuita d’aquest combustible. Dues unitats policials van acudir al lloc i van comprovar que també hi havia un vehicle dels Mossos d’Esquadra, tres efectius dels Bombers i una ambulància.

 

Els sanitaris van atendre un camioner que havia patit cremades causades per la fuita de gas i el van traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van tallar el trànsit de vehicles de motor i de vianants de la cruïlla del carrer de Venus amb el carrer de Mercuri fins que els Bombers van determinar que ja no hi havia perill d’intoxicació.

 

Sembla que els fets es van produir quan dos camions estaven fent un transvasament del gas a la via pública i una de les vàlvules de seguretat de la cisterna d’un d’ells es va avariar i va provocar la fuita del gas. Els agents van sancionar els camioners i van restablir el trànsit de la zona.
Comentaris

envia el comentari