Universitaris idearan solucions tecnològiques per combatre la soledat

El projecte impulsat per IMANcorp Foundation i amb la col·laboració de l'Ajuntament busca fomentar la innovació amb caràcter social
Presentació del projecte dins d'Innovation to succeed
Presentació del projecte dins d'Innovation to succeed | Aj.Terrassa

 

 

Aquest dimecres ha tingut lloc la presentació del projecteInnovation to succeed. L'acte ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; Xavier Núñez, gerent d’IMANcorp Foundation; Núria Salán, subdirectora de Promoció de la Universitat Politècnica de Catalunya; i Glòria Serrano, directora de Relacions Institucionals del Leitat.

 

Es tracta d'una iniciativa d’IMANcorp Foundation, membre d’Orbital.40, del Grup IMAN, per promoure la innovació i l'emprenedoria entre joves universitaris i fomentar la creació d'iniciatives empresarials mitjançant la proposta de reptes d'innovació. Innovation to succeed planteja diversos reptes basats en necessitats reals a diverses universitats i comunitats universitàries. Els reptes els defineixen empreses, entitats o ens, com ara, i en aquest cas, l’Ajuntament de Terrassa.

 

El repte que s’ha presentat aquest dimecres, Ajuda a que ningú es senti sol a Terrassa, vol contribuir a la prevenció o mitigació de situacions de soledat no desitjada i d'aïllament social especialment entre col·lectius en risc d'exclusió. D'aquesta manera, s'espera que els equips de joves universitaris i universitàries aportin solucions tecnològiques, però sobre tot innovadores, amb aquest objectiu social. Els equips participants comptaran amb l’ajuda de mentors durant tot el procés i amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa, així com d’altres partners, oferint acompanyament, experiència i coneixements.

 

IMANcorp Foundation, dotarà d’un premi econòmic de 3.000 euros al projecte guanyador, en el marc d’un esdeveniment que tindrà lloc a Terrassa, i a partir d’aquest moment dotarà dels recursos necessaris a l’equip guanyador per al desenvolupament de la solució proposada.
Comentaris

envia el comentari