Un concert nocturn entre les tombes del Cementiri de Terrassa

El cementiri municipal de Terrassa obre les seves portes aquest 14 de juliol per a la celebració d’un concert nocturn del pianista David Gómez. L’espectacle porta per títol “1 Piano & 200 Velas”, i presenta una selecció d’obres dels compositors Astor Piazzolla, Frédéric Chopin i Manuel de Falla.

 

El programa també fa un recorregut per obres pròpies de l’artista, que aprofitarà el concert per a fer la presentació del seu nou àlbum “Pianographie”, gravat recentment a Anglaterra. El concert tindrà lloc al peu del temple multiconfessional del cementiri, i començarà a les 10 de la nit. Més informació i venda d’entrades a: www.1y200.com.

 

 


Una manera diferent de conèixer el cementiri

 

El cementiri de Terrassa forma part del projecte “Cementerios vivos”, de l’Asociación Nacional de Entidades y Empresas Municipales de Servicios Funerarios y de Cementerios (AFMC). Aquesta iniciativa té l’objectiu de potenciar el coneixement del patrimoni artístic, històric, cultural i paisatgístic que s’amaga dintre dels cementiris.

 

Funerària ajuda a la difusió del patrimoni del cementiri de manera regular amb la programació de visites guiades, la producció d’exposicions i la gestió de concerts i actuacions musicals vinculats a la celebració de Tots Sants. Aquest any, com a novetat, l’empresa municipal vol explorar noves alternatives de difusió. En aquest sentit, el concert de David Gómez serà la prova pilot d’obrir l’espai de nit per a un propòsit lúdic i cultural com és la celebració d’un concert. Amb aquestes iniciatives, Funerària vol donar una visió diferent del cementiri, obrint-lo a col·lectius que habitualment no el visiten i ajudant a normalitzar la seva acceptació per a altres usos diferents del mortuori.
Comentaris
mozartià
Ara els hi ha petat per la necrofília ? Ja estan ben d'humor amb tot això de l'originalitat
0

envia el comentari