Pas endavant en la implementació del projecte educatiu de l'Escola Pia

El mètode SUMMEM s'aplicarà en sis cursos de diferents nivells de l'etapa formativa del centre egarenc
Professorat i direcció de l'Escola Pia de Terrassa per aquest curs 2017-18 | Escola Pia

 

 

L'Escola Pia de Terrassa continua amb la implementació del nou projecte pedagògic SUMMEM. En aquest curs escolar 2017-18, el model d'aprenentatge interdisciplinari, per competències i cooperatiu, tindrà aplicació en diversos nivells de les etapes d'Infantil, Primària i ESO. Així doncs, P4 d'Infantil, 1r, 3r, 5è i 6è de Primària i 1r de l’ESO els qui ja treballaran amb el model pedagògic renovat.

 

SUMMEM és el projecte de tothom qui forma l’Escola Pia. L'ha definit mestres, professorat i altres professionals especialistes en l’Educació i experts en processos d'innovació i s'està duent a terme en els vint centres dels escolapis de Catalunya. En total seran més de vuit mil alumnes i 556 educadors que hi participaran en aquest curs escolar.


SUMMEM vol donar "respostes educatives reals als reptes de la societat del segle XXI fent una escola adequada a les necessitats dels infants i joves, per aconseguir una escola cada vegada més inclusiva". Enguany, s'arriba a la fase de consolidació. Finalment, la quarta i darrera fase, que es farà entre els anys 2018 i 2021, SUṀṀEM estarà implantat en totes les etapes i en tots els cursos arribant a més de 20.000 estudiants.
Comentaris

envia el comentari