La Generalitat obre campanya per conscienciar sobre el top manta

La Conselleria d'Empresa, a través de la Direcció general de Comerç, ha engegat una campanya informativa per conscienciar contra el 'top manta' i les seves conseqüències en l'activitat econòmica i la seguretat.

 

Sota el lema 'No t'enganyis, no només compres un producte il·legal', la Generalitat vol incidir en la inseguretat dels productes que es venen, que no compleixen amb les normatives i requisits de seguretat i salubritat, així com sobre els grups organitzats que hi ha darrere de la venda il·legal i la seva repercussió negativa sobre l'economia, ha informat aquest diumenge en un comunicat.

 


La campanya comptarà amb 40.000 cartells i 300.000 díptics en català, castellà, francès i anglès que es distribuiran en ajuntaments, oficines de turisme i estacions de transport públic com les de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), el Metro de Barcelona i Rodalies de Catalunya, que se sumaran a anuncis emesos a Tv3, Catalunya Ràdio, 8TV i Rac1.
Comentaris
Ui, ui, ui ...
Ep !!! , Aquí en ve una de grossa!, actuar contra el top manta és actuar en contra dels amics dels colauistes! això tindrà conseqüències, m'imagino ... els haurà de donar feina a l'Ajuntament.
0
Alfons
També s´ahuria d´ afegir avis sobre les targetes T-10 i similaras que es venen ilegalment.
0
lluis
A les zones turistiques els folletons els haurien de lliurar en els Hotels, Hostals, i resta de comerços mes implicats amb el tema, com sabateries , tendas de roba ,opticas, etc.., als turistes . Molts turistes no saben de que va el tema. I tampoc estaria malament, explicar que tots aquests diners negres apart d'escapar d'Hisenda i contribuir a l'Estat de Benestar, tambe financia trafic de drogues, armes i trata de blanques
0

envia el comentari