El temps que ens espera aquest cap de setmana

Les temperatures poc a poc van a l'alça

Previsió del temps segons el Servei Meteorològic de Catalunya:

 

DISSABTE DIA 12 D'AGOST

 

Cel serè en general, si bé a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i a l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel localment mig o molt ennuvolat en aquest sectors. A banda a partir del vespre arribaran alguns núvols alts per l'oest del territori. Independentment, hi haurà alguns intervals de núvols baixos al sector central del litoral que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt, fins a primeres hores del matí; a partir de llavors es restringiran al nord del litoral central i sud de la costa Brava que persistiran fins al vespre. A banda, fins a primeres hores del matí hi haurà estrats baixos a punts de l'interior del país. Fins a mig matí és possible algun ruixat feble, aïllat i minso a punts del sector central del litoral.

 

La temperatura mínima i màxima lleugerament més alta. La mínima es mourà entre els 5 i 10 ºC al Pirineu, entre els 8 i 13 ºC al Prepirineu i al nord de la depressió Central, entre els 15 i els 20 ºC al litoral i entre els 12 i 17 ºC a la resta. La màxima oscil·larà entre els 19 i 24 ºC al Pirineu, entre els 23 i 28 ºC al Prepirineu i entre els 27 i 32 ºC a la resta del territori.

 

DIUMENGE DIA 13 D'AGOST

 

Cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts i prims en general. A més, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i alguns núvols d'evolució diürna a punts del prelitoral que deixaran el cel localment mig o molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral sud fins a primeres hores del matí i de nou al final del dia. No s'esperen precipitacions. La temperatura mínima i màxima serà lleugerament més alta.
Comentaris

envia el comentari