El "Sueldazo" de l'ONCE reparteix 100.000 euros a Terrassa

L’Organització Nacional de Cecs (ONCE) ha repartit 100.000 euros a Terrassa, en el sorteig de ‘El Sueldazo’ del Cap de Setmana, de diumenge 8 de gener.

 

La venedora Francisca Rodríguez Martínez és qui ha portat la fortuna a Terrassa. Ven els productes de joc responsable de l’Organització des del seu quiosc al carrer Raval de Montserrat, 41. Va distribuir cinc cupons premiats amb 20.000 euros cadascú d’ells.

 

L’agència de l’ONCE a Terrassa presta serveis a 497 afiliats i compta amb 134 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

 

El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros. 


Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial i establiments autoritzats. 
Comentaris
suertudo!
A mi no me ha tocado porque si hubiese sido asi ya estaría muy lejos de aquí....
1
Jordi Mas
A mi no m'ha tocat res de res
0
pere
Jo tinc la 6/ 49 del dissabte, a veure si em toca, nomes jugo a loteries de la Generalitat de Catalunya. La ONCE, encara no els he vist mai anunciarse a cap mitja com ElMon, tot son anuncis a mitjans anticatalans com La Razon i El Mundo.
0

envia el comentari