El Matí de Catalunya Ràdio a Terrassa, dedicat a Llach

El Matí de Catalunya Ràdio es fa aquest dimarts des del Socialet de Terrassa i té a Lluís Llach com a gran protagonista. 

 

Mònica Terribas farà tertúlia amb Francesc de Dalmases, director de les revistes “Catalan International View” i “ONGC”, de solidaritat, cooperació i relacions internacionals; Montse Castellà, cantautora i portaveu de la plataforma Trens Dignes de les Terres de l’Ebre; Joan Manel Tresserras, exconseller i professor de Ciències de la Comunicació de la UAB, i Salvador Cot, director del diari digital El Món i president del consell d'administració del Món Terrassa.

 

Mònica Terribas entrevistarà Lluís Llach, amb la presència de Laura Almerich, guitarrista que durant molts anys el va acompanyar en els escenaris, i Núria Batalla, mànager del músic des dels inicis fins a principis dels anys 90. Durant tot el programa hi haurà sis actuacions musicals i s’escoltaran temes del repertori del músic de Verges. Hi participaran també veïns dels pobles on ha viscut Llach i amics que ha conreat durant tota la seva carrera.

 

 
Comentaris
Vlad
Superoriginal, gran noticia

envia el comentari